Exclusive Beats For Sale

FWP - No Respect

FWP - Send You An Angel

FWP - Twerk Out

FWP - Ken Ho

FWP - Natural Powers

FWP - Dance With Me

mixing-mastering-exclusive-beats-for-sale

 

Buy-Exclusive-Rap-Beats-For-Sale

 

Online Beats Blog

Best Deals

Marketing Package2

Mixing Package 2

Premium (Tracked Out) Lease

FWP Beats & Beats 4 Everyone muziekstukken mogen alleen gebruikt worden aan de hand van de volgende voorwaarden en condities.
Bij de betaling van een licentie aan FWP Beats & Beats 4 Everyone ben je automatisch gebonden aan de voorwaarden en condities van dit contract.

Alle beats zijn non exclusief gekocht tenzij anders vermeld.
De volgende voorwaarden zijn van toepassing.

1)De composities gemaakt door FWP Beats verkocht op Beats 4 Everyone of op de website FWP Beats blijven eigendom van FWP Beats en zijn slechts gebonden aan u door middel van een gebruikers licentie.

2)Bij de Premium Lease krijgt u een 24BIT WAVE.File, en de Track-Outs/Sporen van de gewenste beat, nadat de betaling ontvangen is door FWPBeats & Beats4Everyone. De beat zal aangeleverd worden middels een download link die u toegestuurd krijgt naar uw e-mail adres. De licentie die u op de beat hebt gekocht staat u toe dat u hem voor 5 Commerciële doeleinden mag gebruiken (Bijv. een uitzending, of radio show, studio opname) Wanneer het nummer opgenomen is mag hij op een door u bepaalde prijs tot een limiet van 5,000 keer verkocht worden.
Let op: Wanneer u meer dan 5,000 kopieën hebt verkocht zal u een Premium Licentie moeten aanschaffen, of de exclusieve rechten van het nummer.

3) Het recht deze productie van FWPBeats & Beats4Everyone te gebruiken is verbonden aan degene die de betaling heeft verricht en akkoord gaat met dit contract, en kan niet overgedragen worden aan een ander persoon. Deze licentie geeft de koper toestemming om de Beat te gebruiken zolang er credit wordt gegeven aan FWP Beats. Op deze beat is de koper de producer geen royalties verschuldigt.
Credit moet gegeven worden op de volgende manier: Artiest – Tracknaam (Prod. By FWPBeats).
Muziek gebruikt voor demo’s of albums waar geen credit wordt gegeven aan FWPBeats is niet toegestaan onder deze licentie.
Al onze tracks zijn wereldwijd door copyright beschermd en staan onder toezicht van ASCAP. Wanneer u niet voldoet aan de eisen en geen credit geeft, kan dit leiden tot serieuze gevolgen.

4) U begrijpt dat deze licentie u gebruikersrechten verschaft maar dat u niet de auteursrechtelijke eigenaar van het muziekstuk bent.

5) Deze licentie verbied u herverkoop van FWP Beats & Beats4Everyone stukken of andere soorten niet toegestane distributie van de muzikale composities, in de huidige vorm, of in welke vorm dan ook (Re-edit, Bootleg etc.)

6) Dit document is een overeenkomst tussen u en FWP Beats & Beats4Everyone. Wanneer iemand anders de Exclusieve rechten van dit muziekstuk koopt, blijven uw rechten staan tot uw limieten behaald zijn.

7) Lease rechten kunnen verkocht worden aan meerdere personen. Wanneer u een Licentie hebt op een muziekstuk geldt deze dan ook totdat hij Exclusief verkocht word en u uw de limieten bereikt hebt.

8) U begrijpt het genoemde en gaat akkoord met de genoemde voorwaarden en u zal deze in acht nemen op de in dit contract beschreven wijze.

Ongeautoriseerd gebruik of duplicatie van de muziekstukken is in strijd met de voorwaarden, in Nederland en in andere landen. Elke wijze van negeren en breken van regels kan en zal uitlopen op een rechtszaak.