Exclusive Beats For Sale

FWP - No Respect

FWP - Send You An Angel

FWP - Twerk Out

FWP - Ken Ho

FWP - Natural Powers

FWP - Dance With Me

mixing-mastering-exclusive-beats-for-sale

 

Buy-Exclusive-Rap-Beats-For-Sale

 

Online Beats Blog

Best Deals

Marketing Package2

Mixing Package 2

Muziek Mix & Master Service

Mix & Master ServiceHeb je tracks die gemixed of gemastered moeten worden dan ben je bij ons op de goede plek.

Er zijn vele mix services die voor een zeer hoog tarief je beats en instrumentals, of complete track afmixen. Concurrenten mixen en masteren beats en tracks vaak voor bedragen die minimaal op 200 euro per track uitkomen.

Wij mixen en masteren je Beats/instrumentals en tracks voor 75 euro. (1 Track rekenen wij met 20 sporen(Track Outs) Voor een nummer met meer sporen zal er een kleine toeslag overheen komen van 4.00,- per (mixer)track.

Waarom goed afmixen belangrijk is

Goed AfmixenJe hebt een prachtige beat gekocht en de vocalen zijn opgenomen. Alleen nu mist dat ene detail nog in je nummer. De volumes staan nog niet goed, er zit nog ruis in bepaalde delen van het nummer, en het komt er gewoon niet mooi uit omdat bijvoorbeeld de bass nog niet zo pompt zoals je wil.

Daarom is het belangrijk om af te mixen. Je Beat hoort thuis in een bepaald genre, tevens de vocalen die je hebt ingezongen, of gerapt, daarom dient er eerst gekeken te worden naar het genre waar je je nummer in plaatst, en daarna moet de beat in zijn geheel aansluiten op de normen en waarden van dat genre.

Bijvoorbeeld bij HipHopbeats en Dubstepbeats zal de bass veel meer sub hebben dan bij bepaalde pop nummers, dus deze positionering is erg belangrijk voor het eindresultaat en degene die jou nummer zal gaan luisteren.

Hoe mixen wij jou track

Als wij de track-outs hebben gekregen zullen we ze eerst gaan opschonen, dus alle frequenties die er niet toe doen voor dat spoor wegdrukken.

Hierna kijken we wat de beste compressie is voor het spoor.
Als de bovenstaande stappen uitgevoerd zijn gaan we over tot de plaatsing van de instrumenten in het nummer, als deze vooraf niet bepaald zijn kijken we waar we de instrumenten het beste heen kunnen ‘’pannen’’ (Links of rechts zetten), zodat ze samen tot een mooi resultaat komen.

Als dit gebeurt is worden de tracks nabewerkt met een equalizer, en zo worden de belangrijke details van een instrument naar voren gehaald, of andere details weggedrukt, dit is tevens ook de fase waar we kijken naar de plaatsing van de vocals tussen de andere instrumenten.

Als dit gebeurt is komt het creatieve proces in werking waar er word gekeken hoe de vocalen met het nummer samengesmolten kunnen worden, bijv. door middel van Chops of het slowmo effect. Aan de linker kant staan enkele rap beats & Instrumentals, je kan duidelijk horen hoe helder die gemixed zijn, soms met wel 26 sporen.